Як приготувати салат з кабачків по-корейськи на зиму

27 серпня 2019, 10:00
Дізнайтеся, як закрити кабачки по-корейськи на зиму

Декоруйте новорічні салати морквою

Заготовки з кабачків на зиму відрізняються великою різноманітністю. Кабачки можна маринувати, солити, квасити, готувати з них салати, закуски, ікру, навіть варити варення і робити цукати.

Дивіться відео, як приготувати оригінальне варення з кабачків:

Реклама

Кабачки по-корейськи на зиму - це відмінний спосіб заготовити гостру пікантну закуску з популярного овоча з абсолютно новим смаком.

Салат "Кабачки по-корейськи" на зиму

Реклама

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Інгредієнти:

  • 1 молодий кабачок
  • 1 морква
  • 1 огірок
  • 1/2 солодкого перцю
  • Парасольки кропу – за смаком
  • Кінза або інша зелень – за смаком
  • 2/3 склянки яблучного оцту
  • 2/3 склянки рослинного масла
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. цукру

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Натріть кабачок і моркву на тертці для корейської моркви.
  2. Огірки і перець наріжте тонкою соломкою.
  3. Перемішайте овочі, додайте дрібно посічену кінзу і суцвіття кропу без твердих стебел.
  4. Розкладіть овочеву суміш в чисті банки. Якщо ви заготовляєте салат на зиму, то банки і кришки потрібно простерилізувати.
  5. Для заправки змішайте оцет, масло, соєвий соус і цукор. Якщо оцту додати менше, то маринуватиметься салат довше.
  6. Залийте банки заправкою, закрийте кришками, струсіть. Якщо ви плануєте їсти салат відразу, залиште його на 5-6 годин в холодильнику.
  7. Для консервування салату прикрийте літрові банки кришками і стерилізуйте 40 хвилин. Закатайте, переверніть догори дном на рушник і дайте повністю охолонути.
  8. Зберігайте кабачки по-корейськи в прохолодному місці.

Нагадаємо, раніше "Сьогодні" розповідали, як приготувати кабачкові оладки з рисовим борошном.