Як приготувати салат "Цезар" з малосольним лососем

3 січня 2020, 11:02
Рецепт салату з червоною рибою і сухариками

"Цезар" з лососем

Класичний "Цезар" готують з салатного листя з особливою заправкою і сухариками. Його доповнюють різними гарнірами: курячим філе, креветками або рибою. Ми радимо приготувати "Цезар" з слабосоленим лососем – це один з найбільш вдалих варіантів.

Дивіться відео, як приготувати "Цезар" з куркою гриль:

Реклама

Читайте також:

Салат "Цезар" з лососем

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 149 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • Салат айсберг
  • Малосольний лосось
  • Помідори черрі
  • Часникові сухарики з білого хліба
  • Тертий пармезан
  • Салатна заправка "Цезар"

Для заправки (на 500 мл соусу):

  • 500 мл домашнього майонезу
  • 30 г анчоусів (можна замінити оселедцем)
  • 10 г каперсів
  • 1 ч.л. гірчиці
  • Трохи часнику або зелені

Спосіб приготування:

  1. Спочатку зробити соус: подрібнити в блендері анчоуси і каперси, змішати з гірчицею і майонезом.
  2. Салат розібрати на листя і нарвати руками на невеликі шматочки. Рибу нарізати довільними скибочками. Кілька тонких довгих шматочків залишити для прикраси (згорнути в "трояндочки").
  3. Помідори розрізати на чотири частини.
  4. Змішати салатні листя, рибу і помідори з заправкою на смак, викласти на тарілку. Додати сухарики і посипати тертим сиром.

Як подавати салат

Тарілку можна прикрасити половинками помідорів-чері, "трояндочками" з риби, маслинами і шматочками лимона.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий салат з ананасами і грибами. "Сьогодні" також ділилися рецептом ролу з салатом "Цезар".