Як приготувати паштет з форелі і курячого філе

23 березня 2019, 06:30
Таку закуску можна подавати з журавлинним соусом і підсмаженим хлібом

Домашній паштет

Домашній паштет можна приготувати не тільки з печінки. Ми поділимося рецептом смачного паштету з курячого філе, форелі і вершкового сиру.

Паштет з курячого філе і форелі

Інгредієнти:

  • 300 г свіжого філе червоної форелі
  • 200 г курячого філе
  • 100 г ріпчастої цибулі
  • 1 невелика морква
  • 2 зубчики часнику
  • 4 ст.л. вершкового сиру
  • 100 г вершкового масла
  • 1/2 ч.л. сушеного чебрецю
  • 3 ягоди ялівцю
  • 1 ч.л. гострої копченою паприки
  • 1 ч.л. солодкої паприки
  • Сіль
  • Чорний і рожевий перець – за смаком
  • 2-3 ст.л. рослинної олії

Читайте також:

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Куряче філе нарізати невеликими шматочками і відварити протягом 5-7 хвилин, остудити.
  2. Таким же чином приготувати рибне філе і дати йому охолонути.
  3. Лук очистити і нарізати, моркву очистити і натерти на тертці, часник подрібнити.
  4. Обсмажити цибулю, часник і моркву на рослинній олії. Додати трохи води і тушкувати до м'якості овочів.
  5. Додати чебрець, два види паприки, роздавлені ягоди ялівцю, посолити і поперчити, готувати 1 хвилину.
  6. Всі інгредієнти перекласти в блендер з насадкою "ніж" або в кухонний комбайн, додати вершковий сир і збити до пюреобразного стану.
  7. Перекласти масу у формочки. Розтопити вершкове масло і полити зверху. Прибрати паштет до холодильника.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати паштет з квасолі. "Сегодня" також ділилися рецептами пісної овочевої ікри.

Дивіться відео, з чого роблять сучасний паштет: