Рецепти м'яса під "шубою" на день народження
М'ясо по-французьки – безпрограшний варіант для святкового столу. Це одна з популярних м'ясних страв, яка подобається дуже багатьом.
На гарнір до неї можна подати картопляне пюре, відварений рис або свіжі овочі. З напоїв підійде легке біле вино.
М'ясо по-французьки з ананасами
Рецепти м'яса під "шубою" на день народження
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 238 ккал на 100 г
Складові:
- 400 г свинячої вирізки
- Консервовані ананаси шайбами – за кількістю шматочків м'яса
- 1 ріпчаста цибуля
- 100 г твердого сиру
- 4 ст.л. майонезу
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
- Маслини – за кількістю шматочків м'яса
Спосіб приготування:
- Свинину нарізати на порційні шматки по сантиметру товщиною. Відбити з двох боків.
- Деко застелити папером для випічки. Викласти зверху підготовлені порційні шматки свинини. Посолити і поперчити з кожного боку.
- Кожен шматок змастити майонезом.
- Цибулю очистити, порізати кільцями і викласти по одному кільцю на кожен шматок м'яса.
- Поверх цибулі викласти по кільцю ананаса, в порожню серединку покласти оливку.
- Кожен шматок посипати натертим на крупній тертці сиром. Поставити в попередньо розігріту до 180 °С духовку на 30-40 хвилин.
- Готове м'ясо по-французьки з ананасами подавати гарячим, прикрасивши нарізаним кропом.
Чим замінити майонез у м'ясі по-французьки
Замість майонезу можна використовувати сметану або грецький йогурт.
Дивіться відео, як приготувати пряну свинину з грибами:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати м'ясо по-французьки з грибами і чорносливом. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом курячих медальйонів з ананасами.