Як приготувати м'ясо по-французьки з ананасами

12 травня 2020, 18:01
Кращий рецепт м'яса по-французьки у духовці

Рецепти м'яса під "шубою" на день народження

М'ясо по-французьки – безпрограшний варіант для святкового столу. Це одна з популярних м'ясних страв, яка подобається дуже багатьом.

На гарнір до неї можна подати картопляне пюре, відварений рис або свіжі овочі. З напоїв підійде легке біле вино.

Реклама

М'ясо по-французьки з ананасами

Рецепти м'яса під "шубою" на день народження

Час приготування:

Реклама
  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 238 ккал на 100 г

Складові:

  • 400 г свинячої вирізки
  • Консервовані ананаси шайбами – за кількістю шматочків м'яса
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 100 г твердого сиру
  • 4 ст.л. майонезу
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Маслини – за кількістю шматочків м'яса

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Свинину нарізати на порційні шматки по сантиметру товщиною. Відбити з двох боків.
  2. Деко застелити папером для випічки. Викласти зверху підготовлені порційні шматки свинини. Посолити і поперчити з кожного боку.
  3. Кожен шматок змастити майонезом.
  4. Цибулю очистити, порізати кільцями і викласти по одному кільцю на кожен шматок м'яса.
  5. Поверх цибулі викласти по кільцю ананаса, в порожню серединку покласти оливку.
  6. Кожен шматок посипати натертим на крупній тертці сиром. Поставити в попередньо розігріту до 180 °С духовку на 30-40 хвилин.
  7. Готове м'ясо по-французьки з ананасами подавати гарячим, прикрасивши нарізаним кропом.

Чим замінити майонез у м'ясі по-французьки

Замість майонезу можна використовувати сметану або грецький йогурт.

Дивіться відео, як приготувати пряну свинину з грибами:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати м'ясо по-французьки з грибами і чорносливом. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом курячих медальйонів з ананасами.