Як приготувати лимонний рулет на згущеному молоці

8 січня 2020, 10:06
Рецепт солодкого рулету з лимонною начинкою

Лимонний рулет

Якщо ви чекаєте гостей, приготуйте до чаю швидкий рулет на згущеному молоці з лимонною начинкою. Він виходить неймовірно смачним і ніжним.

Дивіться відео, як приготувати тістечка з лимонною начинкою:

Реклама

Читайте також:

Лимонний рулет на згущеному молоці

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 263 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама

Для тесту:

  • 100 г масла
  • 1 банка якісного згущеного молока
  • 2 яйця
  • 1 склянка борошна 250 мл (160 г)
  • 1/2 ч.л. соди

Для начинки:

  • 2 великих лимона і 1 маленький
  • 1 склянка цукру

Спосіб приготування:

  1. Збити м'яке вершкове масло разом зі згущеним молоком. Додати яйця і ще раз збити.
  2. В кінці всипати борошно, змішане з содою, перемішати.
  3. Розділити тісто на дві частини. Вилити на два невеликих дека, застелених пергаментним папером.
  4. Випікати в розігрітій до 180 °С духовці протягом 10 хвилин.
  5. Гарячим перекласти корж на вологий рушник. Намазати начинкою і згорнути в рулет. Те ж саме виконати з другим шаром тіста.
  6. Для начинки лимони ретельно помити. Варити протягом 10 хвилин на слабкому вогні. Потім перемолоти разом зі шкіркою.

Як подавати рулет

Дайте рулету трохи просякнути. За бажанням посипте його просіяною цукровою пудрою перед подачею.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами дріжджового і бісквітного тіста для рулету. "Сьогодні" також писали, як правильно згорнути бісквітний рулет.