Як приготувати лаваш з куркою, фетою і овочами: покроковий рецепт від Григорія Германа

1 червня 2020, 12:23
Рецепт апетитної гарячої закуски

Донер з куркою та овочами

Лаваш з начинкою з курки, свіжих овочів, зелені і фети – відмінна закуска, яку можна брати з собою на роботу або на пікнік.

Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Реклама

Донер кебаб з куркою, фетою і овочами

Донер з куркою та овочами

Час приготування:

Реклама
  • 2 години

Складові:

  • 2 курячих філе
  • 200 г натурального йогурту
  • Спеції (кумін, сіль, чорний перець, паприка, мелений чилі)
  • 1 зубчик часнику
  • 1/2 качана молодої капусти
  • 1/2 качана салату
  • 2 помідори
  • 1 червона цибулина
  • 200 г фети
  • Товстий лаваш
  • Зелень

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Замаринуйте курку. Для цього змішайте йогурт, спеції, подрібнений часник і додайте куряче філе. Перемішайте і залиште на годину в холодильнику.
  2. Викладіть курку на деко і печіть при 200 ºС протягом 15 хвилин.
  3. Розріжте товстий круглий лаваш на чотири частини, потім кожну надріжте навпіл, щоб вийшли кишеньки.
  4. Нашинкуйте капусту, салат, помідор і цибулю.
  5. Наріжте куряче філе тонкими скибочками.

Як зібрати закуску

Викладіть приготовану начинку в четвертинку лаваша, розрізану навпіл, і додайте розкришену фету.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом конвертиків з лаваша з тунцем . Ведучий також показав, як зробити хрусткі бутерброди в лаваші .