Як приготувати курячі шашлички з болгарським перцем на пательні

20 липня 2018, 12:56
Для цієї страви найкраще підійде пательня гриль

Шашлички з курки з перцем Фото: depositphotos.com

Щоб шашлички вийшли більш соковитими, використовуйте курячі стегна, а не грудку.

Курячі шашлички з болгарським перцем

Реклама

Складові:

  • 4-5 курячих стегенець
  • 1 червоний болгарський перець
  • 1 зубчик часнику
  • 1/4 пучка петрушки
  • 2 ст.л. олії
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • спеції для м'яса гриль

Рецепт приготування:

  1. Курячі стегенця помити, прибрати шкіру і кістки. Нарізати м'ясо кубиками.
  2. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати невеликими шматочками.
  3. Перемішати курку, нарізаний перець і спеції. Нанизати по черзі на дерев'яні шпажки.
  4. Для соусу змішати дрібно нарізану петрушку, пропущений через прес часник, олію і соєвий соус.
  5. Обсмажити шашлички на пательні до золотистого кольору. За хвилину до готовності полити соусом.


Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати курячий шашлик з огірковим соусом. Ми також повідомляли, скільки коштуватиме пікнік із шашликом на природі. Крім цього, ми ділилися рецептами маринадів для шашлику.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" з куркою гриль: