Як приготувати крем-суп з грибів: покроковий рецепт від Григорія Германа

26 червня 2020, 13:22
Рецепт ароматного супу з лісових грибів

Грибний крем-суп

Крем-суп з грибів виходить неймовірно смачним, ароматним і ніжним. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" пропонує приготувати цю французьку страву з печериць і лісових грибів. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Крем-суп з грибів

Реклама

Грибний крем-суп

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

Реклама
  • 1 картоплина
  • 200 г печериць
  • 200 г лісових грибів
  • 200 г сметани
  • 70 г борошна
  • 150 г вершкового масла
  • 1 цибулина
  • Спеції
  • Сіль
  • Гілочки розмарину і петрушки

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Картоплю почистіть, поріжте і відваріть в підсоленій воді. Рідини в каструлі повинно бути не надто багато.
  2. Частину грибів відкладіть для подачі і красиво їх наріжте. Решту довільно порубайте.
  3. Розігрійте сковороду з олією і вершковим маслом. Обсмажте спочатку гриби для подачі, перекладіть на тарілку.
  4. Потім обсмажте ті гриби, що залишилися. Всипте борошно і перемішайте. Додайте ще шматочок вершкового масла.
  5. Цибулю наріжте, додайте до грибів і смажте до прозорості.
  6. Відправте смажені гриби в каструлю з картоплею. Додайте по гілочці розмарину і петрушки. Потім їх потрібно буде витягнути.
  7. Подрібніть суп блендером, перелийте в тарілку і прикрасьте смаженими грибами.

Корисна порада

Реклама

Якщо у вас немає свіжих лісових грибів, візьміть заморожені.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати суп з лісовими грибами, а також ділилися рецептом фаршированих печериць з сиром і медом .