Як приготувати королівське пасхальне печиво: рецепт від шеф-кухаря Букінгемського палацу

12 квітня 2020, 09:34
Покрокова інструкція від кухаря монаршої родини

Як приготувати великоднє печиво / Фото: Pinterest

У мережу потрапив рецепт пасхального печива, яке готують в монаршої сім'ї. Шеф-кухар Букінгемського палацу покроково розповів, як приготувати святковх ласощів, опублікувавши відео в офіційному Instagram-акаунті.

12 квітня святкується католицька Великдень-2020. А ось православна Пасха в 2020 році випадає на 19 квітня. Детальніше про історію цього свята ми розповідали тут .

Реклама

Як приготувати великоднє печиво / Фото: Pinterest

Рецепт пасхального печива від королівського шеф-кухаря

Інгредієнти для бісквіта:

  • 350 г борошна
  • 5 г соди
  • 10 г меленого імбиру
  • 5 г кориці
  • 125 г масла
  • 175 г коричневого цукру
  • 1 яйце
  • 60 г золотого сиропу

Інгредієнти для глазурі:

Реклама
  • 2 яєчних білка
  • 600 г цукрової пудри
  • харчовий барвник на ваш вибір

Спосіб приготування:

  • Розігріти духовку до 170 °С. Змішайте борошно, соду і спеції в мисці. Додайте нарізане кубиками масло і перемішайте до утворення крихти. Додайте цукор, яйце і золотий сироп. Перемішуйте до утворення тіста.
  • Розкачайте тісто до товщини 5 мм. Використовуйте різак для печива або паперовий шаблон, щоб нарізати бажану форму. Покладіть печиво на антипригарний килимок або пергаментний папір і запікайте на середній полиці 12-15 хвилин.
  • Випікайте, поки печиво не збереже свою форму при дотику і не стане золотистого кольору. Повністю остудити перед прикрашанням.

Прикрашання:

  • 1 яєчний білок до 600 г цукрової пудри збийте до однорідної маси. Глазур повинна плавно тягнутися.
  • Щоб покрити всі печиво глазур'ю, додайте додатковий яєчний білок, щоб розбавити суміш. Прикрасьте і насолоджуйтеся!

Раніше ми публікували три рецепта святкової випічки на католицький Великдень-2020 .