Як приготувати кордон блю за класичним рецептом

26 квітня 2020, 14:57
Ця страва – шніцель з курки або телятини, наповнений сиром і шинкою

Фото: кордон блю / Фото: Pinterest

У перекладі з французької назва шніцеля "cordon bleu" означає "синя стрічка". У товстому шматку м'яса роблять розріз-кишеньку, куди кладуть прямокутник сиру і таку ж скибочку шинки.

Ми розповімо, як приготувати кордон блю з курячого філе в духовці.

Реклама

Кордон блю з курки

Фото: кордон блю / Фото: Pinterest

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 190 ккал на 100 г

Складові:

  • 6 курячих грудок
  • 6 скибочок швейцарського сиру
  • 6 скибочок шинки або карбонату
  • 3 ст.л. борошна
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. гірчиці
  • Панірувальні сухарі
  • Сіль, перець
  • Рослинна олія

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе помити, покласти на плівку, надрізати посередині, не дорізаючи до кінця, і відбити через ще один шар плівки.
  2. Кожну грудку змастити гірчицею. Зверху викласти по шматочку шинки і сиру, загорнути в рулет і скріпити зубочистками.
  3. Розбити яйця в миску і перемішати їх виделкою до однорідної консистенції.
  4. У третю миску насипати панірувальні сухарі. Додати в борошно сіль і мелений перець, обваляти кожну грудку спочатку в борошні, потім в яйці і потім в сухарях.
  5. Обсмажити грудки з кожного боку золотистого кольору, після чого запекти в духовці протягом 15-20 хвилин при 175 ° C.

Як подавати кордон блю

Нарізати готові кордон блю скибочками. Подавати з салатом зі свіжих овочів.

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку:

Нагадаємо, раніше Сьогодні.Lifestyle писали, як приготувати спагетті з куркою . Ми також ділилися рецептом запеченої курки в духовці .