Як приготувати полуничне гаспачо: покроковий рецепт від Григорія Германа

12 червня 2020, 12:31
Рецепт літнього супу, що освіжає

Холодний полуничний суп гаспачо

Гаспачо – всесвітньо відомий суп зі свіжих помідорів , які просто пробиваються в блендері. Він ідеальний в літню спеку.

Григорій Герман, ведущий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", радить додати в цю страву полуницю. Покроковий рецепт полуничного гаспачо з відео дивіться нижче.

Реклама

Гаспачо з полуницею

Холодний полуничний суп гаспачо

Час приготування:

Реклама
  • 10 хвилин

Калорійність:

  • 85 ккал на 100 г

Складові:

  • 300 г стиглих помідорів
  • 300 г полуниці
  • 1/2 шт. зеленої селери
  • 2 свіжі огірки
  • 2 болгарських перцю
  • Паприка
  • Чорний мелений перець
  • 1 лимон
  • 50 мл оливкової олії

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Підготуйте інгредієнти: наріжте помідори, селеру, огірки, болгарський перець і полуницю.
  2. Складіть все у миску і збийте блендером до отримання пюре.
  3. Додайте трохи соку лимона, цукру і чорного перцю.

Як подавати полуничне гаспачо

Відразу після приготування перелийте суп в миски і прикрасьте м'ятою або базиліком.

Нагадаємо, раніше ми ділилися найпростішим рецептом гаспачо . Сьогодні.Lifestyle також розповідали про секрети приготування гаспачо .