Як зробити ірландське рагу: покроковий рецепт від ведучого Олега Панюти

9 червня 2020, 13:26
Олег Панюта – ведучий "Сьогодні. Підсумки" на телеканалі "Україна"

У класичному рецепті ірландського рагу яловичину тушкують у пиві разом з овочами. Відомий тележурналіст Олег Панюта запропонував свій варіант цієї страви – з грудинкою, помідорами і смаженими яйцями. Він часто готував його в дитинстві з мамою. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Ірландське рагу від Олега Панюти

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

Реклама
  • 5-6 цибулин
  • 300 г докторської ковбаси
  • 300 г грудинки
  • 1 помідор
  • 3 яйця
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • Сіль, перець
  • Зелень

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Цибулю тонко наріжте і підсмажте на олії до прозорості.
  2. Додайте нарізане кубиками м'ясо і підрум'яньте.
  3. Помідори наріжте шматочками і смажте, поки вони не пустять сік.
  4. Вкінці додайте яйця і нарізану зелень, доведіть до готовності під кришкою, приблизно 3 хвилини.

Як подавати страву

Реклама

Подавайте ірландське рагу, за бажанням посипавши його додатковою порцією зелені.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити печеню з баранини з овочами. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle ділилися рецептом вегетаріанського рагу з баклажанів і квасолі.