Як приготувати холодну каву зі збитими вершками

10 червня 2020, 16:05
Цей рецепт – прекрасна альтернатива дальгона-каві

Кава зі збитими вершками

Дальгона-кава – це молочний напій з густою кавовою пінкою. Але існує і перевернутий рецепт – холодна кава з пишною шапкою збитих вершків. Він нагадує молочний коктейль, але тільки більш освіжаючий і з кофеїном. Ідеальні літні ласощі!

Щоб зробити цей кавовий напій, налийте півсклянки холодної солодкої кави на лід і заповніть простір, що залишився, збитими вершками. Перемішайте і насолоджуйтеся!

Реклама

Холодна кава

Тільки пам'ятайте, що збиті вершки повинні бути дуже холодними, тому швидко все перемішайте, перш ніж вони нагріються до кімнатної температури.

Читайте також:

Реклама

Ємність, яку ви використовуєте, також дуже важлива. Ідеальний варіант – висока і вузька баночка.

Як приготувати збиті вершки для кави

Для збиванння вершків треба висока і вузька баночка

Реклама

Час приготування:

  • 1 хвилина

Складові:

  • 4 столові ложки дуже холодних вершків для збивання
  • 1 ложка цукрової пудри

Спосіб приготування:

  1. В баночці змішайте холодні збиті вершки і цукрову пудру.
  2. Візьміть ручний спінювач молока і збивайте близько хвилини або до жорстких піків. Переконайтеся, що на дні не залишилося рідини.

Дивіться відео, як часто можна пити каву і чим вона корисна:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити міні-панкейки з молоком. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle ділилися рецептом збитого полуничного молока.