Як приготувати грецький салат з виноградом

19 травня 2019, 07:13
Оригінальний рецепт салату від переможниці першого сезону "МастерШеф" Світлани Шептухи

Салат з виноградом та сиром

Класичний грецький салат готують з огірків, помідорів, маслин, перцю і сиру фета. Ми пропонуємо урізноманітнити цю страву, додавши до неї виноград і сир камамбер.

Грецький салат з виноградом

Реклама

Інгредієнти:

  • Огірок – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Помідори черрі – 10 шт.
  • Виноград кишмиш – 1 гілочка
  • Камамбер у прованських травах – 100 г
  • Рукола – 50 г
  • Оливкова олія – 30 г
  • Сік 1/2 лимона
  • Сіль перець

Читайте також:

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Огірок помити, нарізати півкільцями.
  2. Перець вимити і очистити від насіння. Нарізати перець трикутником.
  3. Черрі вимити, видалити плодоніжки. Розрізати помідори навпіл.
  4. Виноград зняти з гілочок і вимити.
  5. Рукколу помити і просушити.
  6. Сир нарізати кубиком.
  7. Змішати оливкову олію з соком лимона, сіллю і перцем в однорідну емульсію.
  8. Перемішати сир, перець, огірок, черрі та виноград з емульсією.
  9. Викласти на тарілку рукколу, зверху салат. Прикрасити бальзамічним кремом.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом корисного салату з курки і овочів. "Сьогодні" також розповідали, як приготувати класичний яєчний салат з гірчичною заправкою.

Дивіться відео, як приготувати салат Кобб за рецептом Григорія Германа: