Як приготувати Брауні з горіхами: рецепт Катерини Пєскової

30 червня 2018, 09:00
Брауні – це американські тістечка з насиченим шоколадним смаком

Брауні з горіхами Фото: freepik.com

Катерина Пєскова, фіналістка проекту МайстерШеф, поділилася рецептом шоколадних Брауні з волоськими горіхами. Інструкцію з приготування тістечок вона написала в своєму Instagram.

"Друзі, розкритий секрет щасливого дня:

Реклама

1. Увечері приготуйте Брауні, попийте водички і лягайте спати;

2. Встаньте о 6 ранку, заваріть каву, візьміть Брауні, вийдіть на вулицю в найближчий скверик і насолоджуйтеся", – порадила своїм передплатникам екс-учасниця кулінарного шоу.

Брауні з горіхами від Катерини Пєскової

Реклама

Інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла
  • 120 г темного шоколаду
  • 2 яйця
  • 60 г цукру
  • 40 г борошна
  • 30 г горіхів

Рецепт приготування:

  1. Горіхи підсушити в духовці і нарізати.
  2. На водяній бані розтопити вершкове масло і чорний шоколад. Помішуючи на слабкому вогні, нагріти до 45 С. Повинна вийти однорідна блискуча маса.
  3. Яйця розбити в чашу блендера і додати цукор. Збити на середній швидкості в кухонному комбайні до білого кольору. Це забере близько 7 хвилин.
  4. Зменшити швидкість, і в 3 етапи влити шоколад в яєчну суміш. Перемішати до отримання однорідної консистенції.
  5. Поступово додати просіяне борошно. Наприкінці додати горіхи.
  6. Застелити форму 20 х 20 см пергаментом, додати тісто і відправити в духовку, розігріту до 160 С. Випікати 25-30 хвилин.
Катерина Пєскова
Фото: instagram.com/peskova_katerina

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом блонді з карамельним шоколадом і ягодами. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати "ледачий тірамісу" з печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти пиріг, який сам розділяється на три шари.

Реклама

Дивіться відео, як вибрати якісний шоколад: