Як приготувати брауні з арахісовим маслом

9 лютого 2019, 12:55
Для приготування брауні традиційно використовують чорний шоколад

Брауні – це американські шоколадні тістечка з насиченим смаком. Сьогодні ми приготуємо їх з арахісовим маслом і коричневим цукром.

Брауні з арахісовим маслом

Реклама

Інгредієнти:

  • 225 г арахісового масла
  • 200 г темного шоколаду, нарізаного
  • 280 г коричневого цукру
  • 3 середніх яйця
  • 100 г борошна, що сходить само

Читайте також:

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Відокремити по 50 г шоколаду і арахісового масла.
  2. У сковороді змішати цукор, арахісове масло і шматочки шоколаду. Розтопити на повільному вогні. Зняти з плити, по одному додати яйця, кожен раз перемішуючи.
  3. Всипати борошно, перемішати. Форму для випічки 20х20 см застелити пергаментним папером і викласти тісто.
  4. Арахісове масло розтопити в мікрохвильовці і полити ним брауні. Якщо масло дуже густе, потрібно просто його розкришити і втиснути шматочки в тісто.
  5. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
  6. Вийняти брауні з духовки і полити розтопленим шоколадом. Перед подачею остудити в холодильнику і розрізати на квадрати.

Порада: якщо у вас не борошно, що сходить само, додайте звичайну чайну ложку розпушувача.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом блонді з карамельним шоколадом і ягодами. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати "ледачий тірамісу" з печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти пиріг, який сам розділяється на три шари.

Дивіться відео, як вибрати якісний шоколад:

Реклама