Як приготувати млинці з м'ясом і зеленню

2 березня 2019, 11:40
Рецепт тонких млинців на молоці з м'ясною начинкою

Млинці з м'ясною начинкою

Масляна 2019 року відбудеться з 4 по 10 березня. Церковний устав вже забороняє їсти м'ясо перед Великим постом, але якщо ви не ставитеся до правил строго, приготуйте на свято смачні тонкі млинці з м'ясною начинкою.

Млинці з м'ясом

Реклама

Інгредієнти:

  • Молоко – 300 мл
  • Борошно – 120 г
  • Рослинна олія – ​​4-6 ст. л.
  • Яйця – 2 шт
  • М'якоть свинини – 300 г
  • Цибулина – 1 шт
  • Рослинна олія для смаження – 2-3 ст. л.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль, перець – за смаком

Читайте також:

Рецепт приготування:

Реклама
  1. У мисці збити віночком яйця, влити молоко. Додати борошно, масло і сіль. Добре перемішати і дати тісту постояти 20 хвилин.
  2. Спекти млинці на сковороді з двох сторін, перекласти на тарілку.
  3. М'ясо нарізати середніми шматочками, цибулю очистити і розрізати на чотири частини.
  4. Пропустити через м'ясорубку м'ясо і цибулю.
  5. Обсмажити фарш на рослинній олії протягом 7-10 хвилин або до готовності.
  6. Готову начинку викласти в миску і додати сіль, мелений перець і дрібно нашаткований кріп.
  7. Викласти начинку на млинці і загорнути рулетиками. Подавати млинці разом зі сметаною.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати млинці з м'ясом і рисом. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом млинців з картопляно-м'ясною начинкою.

Дивіться відео, як приготувати млинці з ікрою за рецептом Олексія Суханова: