Як приготувати кавунову "Маргариту" з рожевим вином

10 липня 2020, 14:38
Цей напій – більш цікава версія знаменитого коктейлю з текіли

Коктейль з кавуном

Кавунова "Маргарита" з рожевим вином – ідеальний напій, щоб втамувати спрагу влітку. Цей легкий в приготуванні коктейль, який поєднує в собі свіжовичавлений кавуновий сік, рожеве вино, текілу і кілька інших ключових інгредієнтів, без сумніву, стане вашим фаворитом.

Літній коктейль з кавуном і вином

Реклама
Фото: popsugar.com

Час приготування:

  • 15 хвилин

Складові:

Для кавунового соку:

Реклама
  • ⁣1/2 маленького кавуна без кісточок ⁣

⁣Для сольового обідка:

  • Шматочок лайма
  • 1 столова ложка солі

Читайте також:

Для коктейлю:

Реклама
  • 90 мл кавунового соку без м'якоті
  • 30 мл рожевого вина на ваш вибір
  • 45 мл свіжого соку лайма ⁣
  • 30 мл білої текіли
  • 15 мл аперолю
  • 15 мл сиропу агави або меду
  • Кубики льоду

Для прикраси:

  • Два кульки кавуна і мініатюрна троянда

Дивіться відео, як зробити желе з кавуна з горілкою:

Спосіб приготування:

  1. Розріжте кавун навпіл, потім зробіть з м'якоті 6-8 кульок, використовуючи ложку для дині. Складіть в миску, додайте сік лайма, потім відправте в морозильну камеру.
  2. Тим часом зробіть сік з кавуна. Складіть м'якоть кавуна, що залишилася, в блендер або кухонний комбайн. Збивайте протягом 1 хвилини або поки шматочки кавуна не перетворяться на сік. Процідіть через дрібне сито в банку з кришкою, м'якоть викиньте.
  3. Протріть краї склянки лаймом і переверніть в миску з сіллю, щоб зробити соляний обідок.
  4. Складіть всі інгредієнти для напою в шейкер. Додайте лід, потім струсіть протягом 15 секунд.
  5. Процідіть в склянку, наповнену кубиками льоду.
  6. Дістаньте кавунові кульки з морозильної камери. Наколіть дві кульки на шпажку разом з трояндою, прикрасьте коктейль.

Корисна порада

Використовуйте залишки кавунових кульок і соку для нових порцій коктейлю.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом ананасового коктейлю в блендері, а також писали, як зробити фруктовий лід "Космополітен" .