Як легко приготувати соковитий бургер: головні секрети

12 вересня 2017, 19:18
Сирокопчений бекон не варто замінювати салом – зіпсуєте страву

Бургер. Фото: pixabay.com

Секрети приготування соковитого українського бургера дізнався кореспондент телеканалу "Україна" Сергій Лівадний. Він відвідав одну зі столичних бургерних, щоб побачити процес приготування цієї страви на власні очі.

Отже, щоб приготувати класичний бургер, спочатку потрібно взяти картопляну булочку. Для тонкої ніжної скоринки знадобиться спеціальна карамель. Далі беремо котлету з яловичини, оскільки саме це м'ясо традиційно вважається найсмачнішим для бургера. Також рекомендують перекласти "начинку" листям салату, щоб сік не розм'якшив булочку.

Реклама

Соус потрібно готувати густим, інакше він буде розтікатися по руках. Схожі вимоги і до сиру – він повинен ідеально плавитися. Останній штрих – сирокопчений бекон. Тільки не потрібно замість нього класти звичайне сало, тому що це зіпсує всю страву.

"Відповідально хочу сказати, щоб добре насолодитися цим бургером, однієї людини недостатньо", – говорить на камеру кореспондент.