Як спекти заливний пиріг на кефірі з молодою капустою

13 квітня 2020, 19:55
Рецепт несолодкого пирога в духовці

Наливний пиріг з капустою

Хочете приготувати смачний і швидкий пиріг на сніданок? Тоді рекомендуємо спекти цей заливний пиріг на кефірі з молодою капустою і зеленню. Його можна подавати як теплим, так і холодним.

Щоб зробити заливний пиріг більш ситним, додайте в начинку варені курячі яйця, нарізані кубиками.

Реклама

Заливний пиріг з молодою капустою

Наливний пиріг з капустою

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 165 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 400 г свіжої молодої капусти
  • 1 стакан кефіру
  • 1.5 склянки борошна
  • 2 яйця
  • 2-3 стебла зеленої цибулі
  • 20 г кропу
  • 1 пакетик розпушувача
  • 1 ч. л. солі
  • Чорний перець – щіпка
  • Соняшникова олія – для змащування форми

Спосіб приготування:

Реклама
  1. У миску налити кефір, поперчити.
  2. Додати яйця, посолити, додати розпушувач і перемішати.
  3. Всипати борошно і знову перемішати.
  4. Нашаткувати капусту і покласти її в окрему миску.
  5. Нарізати зелену цибулю і кріп, додати до капусти. Перемішати, посолити. За бажанням прим'яти зелень руками.
  6. Форму для випічки змастити невеликою кількістю рослинної олії. Викласти рівним шаром половину тіста, зверху розкласти капустяну начинку. Викласти тісто. Розрівняти пиріг лопаткою або ложкою, щоб тісто повністю покрило начинку.
  7. Поставити в духовку і випікати при 180 ºС протягом 40 хвилин. Перед тим, як діставати пиріг з духовки, перевірити готовність за допомогою зубочистки.

На замітку

Перед випічкою ви можете посипати пиріг кунжутом.

Дивіться відео, як спекти заливний пиріг з куркою і капустою:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як спекти несолодкий пиріг з лаваша з бринзою. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом піци з лисичками і сиром .