Цибулевий пиріг з сиром
Апетитний цибульний пиріг з листкового тіста з картоплею і сиром виходить дуже ніжним і соковитим. Домашні будуть в захваті від такої випічки.
Ви можете приготувати пиріг ввечері, а вранці розігріти його і подати на сніданок.
Цибулевий пиріг з сиром і картоплею
Цибулевий пиріг з сиром
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 200 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 4 ст.л. оливкового масла
- 3 цибулини
- 250 г готового листкового тіста
- 3 варені картоплини
- 150 г твердого сиру
Читайте також:
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180 °С.
- Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями.
- Влийте в сковороду оливкову олію і тушкуйте в ній нарізану цибулю на маленькому вогні, поки цибуля не стане м'якою і злегка карамелізованою.
- Покладіть розморожене листкове тісто в підготовлену форму для випічки, викладіть зверху цибулю, залишивши вільне місце по краях.
- Поріжте картоплю четвертинками і викладіть на цибулю, щедро присипте тертим сиром.
- Запікайте протягом 20-25 хвилин.
- Коли пиріг підрум'яниться, дістаньте його з духовки і подавайте на стіл.
На замітку
Ви можете посипати готову випічку руколою.
Дивіться відео, як спекти французький кіш:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати листковий пиріг з лососем і грибами . Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як спекти кіш з куркою і кабачками .