Як спекти швидкі конвертики з сиром і апельсином

19 лютого 2020, 14:27
Рецепт булочок з дріжджового тіста з начинкою

Конвертики з сиром в духовці

Не знаєте, що швидко спекти до чаю? Приготуйте дріжджові конвертики з начинкою з сиру, апельсина і моркви. Вони запікаються в духовці в формочках для маффінів.

Дивіться відео, як спекти пиріг з морквою і апельсинами:

Реклама

Щоб прискорити процес, ми радимо взяти заморожене тісто. Підійде і звичайне дріжджове, і листкове.

Читайте також:

Реклама

Конвертики з сиром, морквою і апельсином

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 149 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 апельсин
  • 2 солодких моркви
  • 1 яєчний жовток
  • 1 ст. л. вершків
  • 100 г сиру 5%
  • 1 пласт готового дріжджового тіста
  • 2 ст. л. цукрової пудри
  • Цукрова пудра – для декору

Спосіб приготування:

  1. Розморожене листкове тісто розкачайте на присипаній борошном поверхні, розріжте на шість рівних частин.
  2. Очищену солодку моркву натріть на дрібній тертці.
  3. Підготуйте начинку: перетріть сир, морква і цукор, додайте вершки.
  4. Заготовки з тіста розкладіть по формах для маффінів, викладіть на них по чайній ложці сирно-морквяної начинки і по одному шматочку апельсина без плівок, защипніть кінці (сформувавши конвертик), зверху змастіть яєчним жовтком.
  5. Запікайте протягом 15-20 хвилин при температурі 180 ° С, поки не підрум'яняться. Подавайте конвертики, присипавши цукровою пудрою.

Як правильно розморозити тісто

Перекладіть тісто з морозилки в холодильник на кілька годин або на ніч. Так воно рівномірно відтане і не перестоїть

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирної запіканки з родзинками і сиром . "Сьогодні" також писали, як спекти ватрушки з сиром та родзинками .