Як спекти брауни з горіхами в духовці

31 січня 2020, 20:33
Рецепт тягучих американських тістечок

Брауні з горіхами

Брауні – традиційна американська випічка з шоколадом . У ці тістечка часто додають наповнювачі: шматочки шоколаду, горіхи, іриски, а також різні фрукти і ягоди. Ми розповімо, як приготувати брауні з горіхами пекан.

Дивіться відео, як зробити шоколадні тістечка без цукру:

Реклама

Читайте також:

Брауні з горіхами

Реклама

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

  • 501 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 150 г горіхів пекан або волоських
  • 370 г вершкового масла
  • 340 г темного шоколаду
  • 30 г молочного шоколаду
  • 4 яйця
  • 3 жовтки
  • 360 г коричневого цукру
  • 120 г цукрової пудри
  • 25 г цукру
  • 3 столові ложки цукрового сиропу
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • 3/4 чайної ложки солі
  • 190 г борошна

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 150 ºС, встановлюємо деко в середині духової шафи.
  2. Горіхи розкидаємо по всій площі листа і обсмажуємо протягом 10 хвилин. Поки горіхи гарячі, додаємо дві столові ложки вершкового масла. Коли горіхи охолонуть, рубаємо їх і відставляємо в сторону.
  3. Форму (33х23х5 см) застелити папером для випічки, змастити маслом.
  4. Вершкове масло, що залишилося, і шоколад з'єднуємо в мисці і розтоплюємо на водяній бані. У нас повинна вийти однорідна маса. Залишимо її остигати.
  5. У великій мисці змішуємо яйця, жовтки, коричневий цукор, цукрову пудру, білий цукор, цукровий сироп, ванільний екстракт і сіль.
  6. Вручну, невеликою кількістю рухів змішуємо разом яєчну і шоколадну маси. Потім додаємо борошно, горіхи. Виливаємо тісто в підготовлену форму, випікаємо в духовці близько години.
  7. Повністю охолоджуємо і витягаємо брауні з форми. Це легко зробити, потягнувши за краї паперу для випічки. Брауні загортаємо в харчову плівку і залишаємо в холодильнику на ніч.

Як подавати брауні

Викладаємо брауні на обробну дошку, видаляємо папір для випічки і нарізаємо на порції. Кожен шматочок можна загорнути в харчову плівку і зберігати в холодильнику. Перед подачею брауні можна полити шоколадним і карамельним соусами, посипати подрібненими горіхами.

Нагадаємо, раніше "Сьогодні" ділилися рецептом шоколадного пирога з сиром і бананами .