Як спекти брауни з гірким шоколадом

10 червня 2020, 16:58
Готуємо брауні в духовці за класичним рецептом

Брауні з гірким шоколадом

Брауні – традиційна американська випічка з шоколадом. Рецептів брауні досить багато. У тісті, крім шоколаду і какао, багато цукру і вершкового масла, і дещо мало борошна.

Для приготування брауні за нашим рецептом потрібен гіркий шоколад з вмістом какао не менше 70% – так тістечка вийдуть з дуже насиченим смаком і чудовим ароматом.

Реклама

Брауні з чорним шоколадом

Брауні з гірким шоколадом

Час приготування:

Реклама
  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 466 ккал на 100 г

Складові:

  • 225 г вершкового масла
  • 180 г гіркого шоколаду
  • 70 г какао-порошку
  • 250 г цукру
  • 60 г борошна
  • 4 курячих яйця
  • 1 чайна ложка розпушувача

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Шоколад розтопити з вершковим маслом. Остудити.
  2. Додати яйця і цукор до шоколадній масі, збити.
  3. Всипати розпушувач, просіяне борошно і какао-порошок. Перемішати до однорідності.
  4. Отримане тісто перемістити в форму для випічки, випікати при 180 ºС до готовності, близько 35 хвилин.

На замітку

У тісто можна додати ягоди, наприклад, малину або вишню.

Дивіться відео, як зробити Брауні з буряком:

Нагадаємо, раніше ми ділилися швидким рецептом брауні і писали, як приготувати брауні з горіхами від Кріс Дженнер.