Більше 400 корисних компонентів міститься всього в одному зубчику часнику
Гостре питання очищення організму часто доводиться до абсурду. Галони масел, лимонного соку і препаратів призводять багатьох на лікарняні ліжка. Варто подумати і звернути увагу на звичайні продукти, які очищають організм набагато сильніше будь-яких ліків та при цьому не здатні йому зашкодити.
Чим же харчуватися, щоб досягти більш сильного очищення організму?
Білокачанна капуста
Капуста включає в себе величезну кількість харчових волокон, які зв'язують важкі метали і токсини і виводяться з кишечника, пише "Клубер". Також капуста має органічні кислоти, які позитивно впливають на травлення і стабілізують мікрофлору. Однак це ще не все. У ній міститься достатньо рідкісний вітамін U, який "вбиває" небезпечні речовини та приймає участь в синтезі вітамінів і навіть загоює виразки.
Як вживати: можна свіжу або квашену, або навіть у вигляді соку.
Червоний буряк
Червоний буряк – "чистильник" організму №1. По-перше, в складі буряків – клітковина, мідь, фосфор, вітамін С і цілий ряд корисних кислот, які покращують травлення і вбиває гнильні бактерії в кишечнику. По-друге, до її складу входить липотропна речовина "бетаїн", яка змушує печінку краще позбавлятися від токсинів. А, по-третє, буряк сприяє омолодженню організму за рахунок фолієвої кислоти (створюється більше нових клітин) і кварцу (поліпшується стан шкіри, волосся і нігтів).
Як вживати: відварений, можна в борщі, або в якості салату або у вигляді соку.
Часник
Більше 400 корисних компонентів міститься всього в одному зубчик часнику. Ці компоненти прочищають судини, зменшують рівень холестерину в крові і вбивають причину раку мозку – клітини мультиформної гліобластоми! Компоненти часнику знищують причину виразки шлунка – хелікобактер! Вбивають глистів та дифтерійну, туберкульозну паличку.
Як вживати: найкраще свіжим або в подрібненому стані.
Ріпчаста цибуля
Найважливіше в цибулі – фітонциди, які зберігаються в ефірних маслах. Фітонциди всього за секунди вбивають більшість бактерій і грибків. А також, цибуля допомагає поліпшити травлення і засвоєння поживних речовин, і навіть покращує апетит. Лук також містить величезну кількість сірки, яка знешкоджує і знищує "все шкідливе".
Як вживати: зазвичай свіжою, в салаті або у вигляді настоянки на спирту і косметичної маски (від прищів і вугрів).
Яблука
Яблука стабілізують роботу всієї травної системи, завдяки пектину і клітковині, яка "зв'язує" шлаки і токсини! Яблука покращують апетит, допомагають виробленню шлункового соку, позбавляють від закрепів. Також, яблука знищують збудників вірусів грипу А, дизентерії, золотистого стафілокока.
Як вживати: зазвичай їх вживають у свіжому вигляді і тільки зі шкуркою, також можливо у вигляді соку і тертої "кашки", у вигляді компоту.
Авокадо
Багато хто, на жаль, не знає властивостей цього "південного" фрукта. А дарма. Авокадо містить у собі чудову речовина "глютатион", який блокує безліч небезпечних канцерогенів при цьому "розвантажуючи" печінку. Також авокадо стабілізує рівень холестерину в крові, допомагає травленню, постачає в організм кисень.
Як вживати: зазвичай його споживають свіжим, як сухофруктом або "маслом".
Журавлина
Журавлина, можливо, один з найсильніших "природних" антибіотиків та противірусних засобів. Журавлина очищає сечовий міхур і шляху від небезпечних бактерій. Не менш важливо й те, що журавлина допомагає боротися з утворенням ракових клітин, а також чистить тромби і бляшки в судинах.
Як вживати: журавлину їдять свіжою з цукром або в якості морсу, соку або варення.