Ідея смачного гарніру: запечена картопля з бринзою і зеленню

25 травня 2018, 11:22
Ви можете використовувати молоду картоплю

Запечена картопля з фетою. Фото: depositphotos.com

У цьому рецепті  картопля запікається в духовці до хрусткої скоринки, а потім подається разом з рубаною зеленню і розкришеною бринзою.

Картопля в духовці з бринзою

Реклама

Інгредієнти:

  • картопля середнього розміру – 6-7 шт.
  • фета або бринза – 200 г
  • сіль, мелений перець
  • зелена цибуля, кріп або петрушка – 1 пучок
  • оливкова олія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Картоплю добре помити і обсушити паперовим рушником. Наколоти з усіх боків вилкою. Потім картоплю змастити оливковою олією, посипати сіллю і меленим перцем. Викласти на деко в один шар.
  2. Відправити картоплю до духовки. Випікати при температурі 200 градусів протягом 1 години. Готову картоплю повинен легко проколюватися виделкою.
  3. Фету розкришити і натерти на тертці, зелень помити і дрібно порубати.
  4. Запечену картоплю розрізати на чотири частини, полити оливковою олією, посипати зеленню і тертим сиром. Подавати відразу ж після приготування.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом фаршированої картоплі з сиром, беконом і сметаною в духовці. Ми також розповідали, як приготувати смачну піцу з картопляного тіста.

Дивіться відео, як приготувати смачну картоплю з "секретом":