Ідея для пікніка: кукурудза на грилі по-мексиканськи

10 липня 2018, 10:55
Для цього рецепта ви можете купити заморожені качани кукурудзи

Смачна підсмажена на грилі кукурудза по-мексиканськи, намазана гострим соусом і посипана чудовим сиром.

Кукурудза на грилі

Реклама

Інгредієнти:

  • Кукурудза молода (сорт Бондюель) – 6 качанів
  • Вершкове масло – 50 г
  • Бринза – 50 г
  • Майонез – 100 г
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Кайєнський перець – 0,5 ч.л.
  • Лайм – 1 шт.
  • Чорний перець, сіль

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Вершкове масло нагріваємо до кімнатної температури.
  2. Бринзу натираємо на крупній тертці.
  3. Майонез змішуємо з паприкою, перцем кайєнським, чорним перцем і соком лайма.
  4. Кукурудзу варимо в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Якщо вона молода, цього має бути достатньо, але якщо ні, то варимо ще до готовності. Замороженим качанам просто даємо відтанути.
  5. Промокаємо варену кукурудзу паперовим рушником, протикаємо шпажками і поміщаємо на гриль. Повертаємо, поки кукурудза не почорніє в достатній мірі.
  6. Намазуємо кукурудзу вершковим маслом, потім мажемо соусом, зверху посипаємо бринзою. Якщо бринза слабосолона, можна трохи підсолити кукурудзу, але зазвичай це не потрібно.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати курячий шашлик з огірковим соусом. Ми також повідомляли, у скільки обійдеться пікнік із шашликом на природі. Крім цього, ми ділилися рецептами маринадів для шашлику.

Дивіться відео, як приготувати курячі крильця барбекю: