Французький суп з зеленню. Фото: depositphotos.com
Якщо вам набридло готувати з щавлю тільки зелений борщ, зваріть французький суп з хлібом і молоком.
Французький щавлевий суп
Інгредієнти:
- 400 г щавлю
- 1,5 л води
- 400 г черствого білого хліба
- 375 мл молока
- 250 мл крем-фреш
- 30 г вершкового масла
- сіль
- мелений чорний перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Дрібно посікти промитий щавель.
- У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло, додати щавель і томити, помішуючи, на повільному вогні 10 хвилин.
- Хліб нарізати дрібними кубиками. Окремо закип'ятити воду і залити нею щавель, додати хліб, посолити за смаком. Знову довести рідину до кипіння, зменшити вогонь і варити, періодично помішуючи, 30 хвилин.
- Змішати молоко і крем-фреш, влити в суп, ретельно перемішати, поперчити за смаком, ще раз довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Подавати борщ зелений гарячим.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом весняного супу з черемшею. Ми також писали, як зварити суп-пюре з зеленого горошку. Крім цього, ми розповідали, як приготувати гаспачо з буряка.
Дивіться відео, як приготувати колумбійський картопляний суп:
Ідея для обіду: французький щавлевий суп
Крем-фреш в рецепті можна замінити звичайною сметаною
Якщо вам набридло готувати з щавлю тільки зелений борщ, зваріть французький суп з хлібом і молоком.
Французький щавлевий суп
Інгредієнти:
400 г щавлю
1,5 л води
400 г черствого білого хліба
375 мл молока
250 мл крем-фреш
30 г вершкового масла
сіль
мелений чорний перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Ідея для весняного обіду: суп із зеленню, картоплею і яйцем
Рецепт приготування:
Дрібно посікти промитий щавель.
У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло, додати щавель і томити, помішуючи, на повільному вогні 10 хвилин.
Хліб нарізати дрібними кубиками. Окремо закип'ятити воду і залити нею щавель, додати хліб, посолити за смаком. Знову довести рідину до кипіння, зменшити вогонь і варити, періодично помішуючи, 30 хвилин.
Змішати молоко і крем-фреш, влити в суп, ретельно перемішати, поперчити за смаком, ще раз довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Подавати борщ зелений гарячим.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом весняного супу з черемшею. Ми також писали, як зварити суп-пюре з зеленого горошку. Крім цього, ми розповідали, як приготувати гаспачо з буряка.
Дивіться відео, як приготувати колумбійський картопляний суп: