Худнемо по-китайському: мінус десять кілограмів за два тижні

17 серпня 2017, 12:07
Дієта допоможе підтягнути в'ялу шкіру в проблемних місцях

Худнемо по-китайськи. Фото: pixabay.com

Ця коротка і ефективна система харчування, завдяки якій ви зможете підтягнути в'ялу шкіру в проблемних місцях, позбутися целюліту і омолодитися, давно відома в Китаї, повідомляє sobesednik.ru

Якщо у вас немає необхідної витримки, спробуйте раз на тиждень використовувати одноденну дієту. На сніданок їжте одне варене яйце, сухарик і пийте зелений чай без цукру. На обід – 100 грамів сиру і салат із селери. На вечерю – 150 г вареної курки, капустяний салат і зелений чай.

Реклама

Ось схема харчування, якої необхідно дотримуватися.

  • 1-й день

Сніданок: чашка чорної кави без цукру і молока.

Обід: два зварених круто яйця, салат з капусти з додаванням рослинної олії, помідор.

Реклама

Вечеря: риба варена або смажена, салат з капусти без масла і солі.

  • 2-й день

Сніданок: чашка чорної кави, скибочка підсушеного хліба.

Обід: варена риба, капустяний салат з рослинним маслом.

Реклама

Вечеря: 200 г вареної курки, стакан кефіру.

  • 3-й день

Сніданок: чашка чорної кави.

Обід: варене яйце, салат з трьох великих варених морквин з рослинним маслом.

Вечеря: яблука в необмеженій кількості.

  • 4-й день

Сніданок: чорна кава.

Обід: 200 грам вареної курки і яблука в необмеженій кількості.

Вечеря: два зварених круто яйця, один варений буряк і салат з капусти без масла і солі.

  • 5-й день

Сніданок: салат з натертої сирої моркви, приправлений соком лимону.

Обід: велика смажена риба без солі, стакан томатного соку.

Вечеря: варена риба, капустяний салат з рослинним маслом.

  • 6-й день

Сніданок: чашка чорної кави.

Обід: 500 г вареної курки, салат з капусти або моркви.

Вечеря: два варених яйця, салат з моркви з рослинним маслом.

  • 7-й день

Сніданок: чашка зеленого чаю без цукру.

Обід: 200 г вареної яловичини без солі, будь-які фрукти.

Вечеря: будь-який набір страв з попередніх днів, тільки трохи.

Далі вам потрібно повторити меню попередніх днів. На восьмий день їжте те саме, що в перший, в дев'ятий – те саме, що в другий. На чотирнадцятий день використовуйте меню сьомого дня.