Рецепт гарячих шоколадних бомб з маршмелоу всередині

19 жовтня 2020, 15:08
Оригінальність у подачі – бомба вибухає, якщо полити на неї гаряче молоко

Що може бути краще шоколадних цукерок з ніжною начинкою? Це шоколадні бомби з маршмелоу всередині.

Але не все так просто: під напором гарячого молока ці бомбочки вибухають, перетворюються на тягучкий шоколад, вивільняючи шматочки м'якого маршмелоу або зефіру. Таке смачне шоу потішить і ваших домашніх, і гостей.

Реклама

Дивіться, як це відбувається.

Що знадобиться:

  • Шоколад. Вибираєте самі, все залежить від кількості бомб
  • Маршмелоу або зефір, порізаний дрібними шматочками
  • Вершкове масло для змащування форми
  • Силіконова форма з круглими чашечками
Фото: instagram.com/hot.chocolate.bombs

Процес приготування:

  1. Розтопити шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі
  2. Залити в силіконові формочки, попередньо змастивши їх вершковим маслом, обережно розподіляючи шоколад чайною ложкою по формі. У вас має бути заглиблення для начинки
  3. В іншу форму залити шоколад, також розподіляючи його по стінках. Ці півсфери стануть "капелюшками" бомб
  4. Покласти в морозильну камеру на 30 хв
  5. Наповнити шоколадні півсфери маршмелоу або зефіром
  6. Ті півсфери, які закриватимуть начинку, акуратно дістати. У цьому можуть допомогти трохи розігрітий кінчик ножа. Потім накрити шоколадні бомбочки
Фото: instagram.com/hot.chocolate.bombs

Як подавати:

  1. У прозору чашку помістити бомбочку і тонкою цівкою лити на неї молоко
  2. Під натиском молока шоколад розтопиться і випустить назовні маршмелоу

А тут ви знайдете 10 добавок, які підкреслять смак гарячого шоколаду і нескладний рецепт брауні лише з трьох інгредієнтів.