Де недорого поїсти в Буковелі – 5 закладів, які по кишені кожному

26 січня 2022, 17:46
Розповімо про заклади, де не треба платити 260 гривень за тарілку борщу

Збираєтеся до Буковелю, де не лише проживання, а й харчування коштує статки? Ми розповімо про бюджетні заклади на найдорожчому гірськолижному курорті України, щоб ви витратили трішки менше, але попри ціну, залишилися задоволені.

Влаштуйте свято живота, але пам’ятайте, що в багатьох закладах ціни вище середнього, тож промоніторте їх до відвідин. Звісно, якщо не хочете за обід на одного заплатити тисячу гривень.

Реклама

Колиба SilverOks

Приходьте в ресторан SilverOks, якщо любите гуцульський колорит та українські традиційні страви. Бо більшість позицій у меню нашої автентичної кухні, але знайдете і європейські рецептури. Відвідувачі, які встигли поїсти в колибі, знають, що всередині закладу не обходиться без щирих усмішок персоналу, міцних наливок для гарного настрою та теплої атмосфери, яка мотивує повернутися знову.

Ціни: борщ український з хлібною кришкою 115 гривень, сирники зі сметаною та ягідним соусом 94 гривні, вареники з картоплею 90 гривень, теплий салат з телятини 158 гривень.

Реклама

Ресторація "Курінь"

"Курінь" – це ще один ресторан, який інтер’єром нагадає, що ви на Західній Україні. Бо візуально заклад схожий на олдскульний дім предків та нагадує музей. Його основні "атракції" – це смачні українські страви, рецептурам яких десятки років. Ви захочете тут пообідати, чого лише варта атмосфера закладу та колорит. І, звісно, прийнятні ціни.

Ціни: борщ український 70 гривень, банош з бринзою 165 гривень, картопляне пюре 90 гривень, американо 50 гривень, ребра свинні копчені 160 гривень.

Реклама

Піцерія "Дон Япон"

Сімейна піцерія "Дон Япон" радо вітає всіх, адже їх бюджетне меню розраховано на пересічного туриста. Так, тут за порцію першої стави не треба платити 260 гривень, як у садибі "Фільварок". Готують в закладі японську та італьську кухні, окрім автентичних страв знайдете й ті, які асоціюються з домівкю та допоможуть відновитися після катання. Одне з них – бульйон з перепілки.

Ціни: бульйон з перепілки 105 гривень, салат "Грецький" 115 гривень, піца "Куряча" 90 гривень, сирна дошка 250 гривень.

Заклад "ЧаЧа Пурі"

Якщо хочете телепортуватися на мить до Грузії, то приходьте в заклад грузинської кухні "ЧаЧа Пурі". В меню знайдете не лише традиційні страви цієї країни, але й інших. Сюди приходять у будні зустрітися з друзями та неспішно розділити одне хачапурі на двох, а вихідними – спробувати міцний алкоголь, щоб зігрітися після прогулянки.

Ціни: кебаб з куркою та сиром 129 гривень, оселедець власного посолу з картоплею 168 гривень, салат по-грузинськи 169 гривень, суп харчо 149 гривень.

Ресторан "У Галини"

Як щодо обіду в сучасному європейському ресторані, де акцент в меню на національній кухні? "У Галини" ви спробуєте не лише банош та борщ, а й пасту "Карбонару" та інші стави. Заклад славиться продуктами та делікатесами власного виробництва: карпачо з сала, соліннями, маринованими грибами та іншим. Ресторан – це вдале місце для святкування особливого дійства, а не лише швидкого обіду.

Ціни: український борщ 135 гривень, вареники з картоплею 110 гривень, банош з бринзою 140 гривень.

Нещодавно ми дізналися про реалії відпочинку на Драгобраті.