Домашні мюслі з ягодами: рецепт корисного сніданку від Лізи Глінської

5 листопада 2018, 08:00
Відомий кондитер поділилася рецептом улюбленої ранкової страви

Ліза Глінська. Фото: instagram.com/lizaglinskaya

"Скажу відверто: яєчня на сніданок – абсолютно не моя історія. Мені значно приємніше і ближче щось сирно-сирне, вівсянка, млинчики, оладки і навіть свіжа випічка. А ось на першому місці йогурт. Але якщо він самотній, то відчуття ситості випаровується ну дуже швидко. Тому мюслі – ідеальний партнер для йогурту, а якщо додати трохи ягід, персик або інжир, то чудовий ранок забезпечено!" – написала Ліза Глінська в своєму Instagram.

Мюслі з йогуртом і свіжими ягодами

Реклама
Мюслі з йогуртом від Лізи Глінської
Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Інгредієнти:

  • 100 г вівсяних пластівців
  • 60 г цукру
  • 30 г вершкового масла
  • 50 г гарбузового насіння (або мікс з горіхів, можна додати родзинки, журавлину, цукати)
  • грецький йогурт
  • свіжі ягоди

Рецепт приготування:

  1. Приготуємо мюслі. На сковороду відправляємо цукор і гарбузове насіння. Постійно помішувати лопаткою. Цукор кристалізується і обволікатиме кристалами кожну гарбузову насінину або горішок.
  2. Тепер можна додати вівсяні пластівці і обсмажити їх на слабкому вогні протягом ще декількох хвилин.
  3. Додаємо кубики вершкового масла, перемішуємо. Як тільки масло розтопиться, знімаємо масу з вогню і охолоджуємо при кімнатній температурі.
  4. Подаємо мюслі з кефіром або йогуртом, додаємо трохи свіжих ягід або фруктів.

Нагадаємо, раніше ми писали, скільки фруктів і ягід можна з'їсти на 100 калорій. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом корисного сніданку від Аніти Луценко.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати смачний і оригінальний сніданок: