Ліза Глінська. Фото: instagram.com/lizaglinskaya
"Скажу відверто: яєчня на сніданок – абсолютно не моя історія. Мені значно приємніше і ближче щось сирно-сирне, вівсянка, млинчики, оладки і навіть свіжа випічка. А ось на першому місці йогурт. Але якщо він самотній, то відчуття ситості випаровується ну дуже швидко. Тому мюслі – ідеальний партнер для йогурту, а якщо додати трохи ягід, персик або інжир, то чудовий ранок забезпечено!" – написала Ліза Глінська в своєму Instagram.
Мюслі з йогуртом і свіжими ягодами
Інгредієнти:
- 100 г вівсяних пластівців
- 60 г цукру
- 30 г вершкового масла
- 50 г гарбузового насіння (або мікс з горіхів, можна додати родзинки, журавлину, цукати)
- грецький йогурт
- свіжі ягоди
Рецепт приготування:
- Приготуємо мюслі. На сковороду відправляємо цукор і гарбузове насіння. Постійно помішувати лопаткою. Цукор кристалізується і обволікатиме кристалами кожну гарбузову насінину або горішок.
- Тепер можна додати вівсяні пластівці і обсмажити їх на слабкому вогні протягом ще декількох хвилин.
- Додаємо кубики вершкового масла, перемішуємо. Як тільки масло розтопиться, знімаємо масу з вогню і охолоджуємо при кімнатній температурі.
- Подаємо мюслі з кефіром або йогуртом, додаємо трохи свіжих ягід або фруктів.
Нагадаємо, раніше ми писали, скільки фруктів і ягід можна з'їсти на 100 калорій. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом корисного сніданку від Аніти Луценко.
Дивіться відео, як приготувати смачний і оригінальний сніданок: