Домашнє морозиво-сендвіч з печивом: рецепт приготування

4 серпня 2020, 15:44
Сендвічі з морозивом гарні тим, що їх можна готувати на тиждень вперед

Для Раків-веселунів ідеальне морозиво з печивом

Солодкі сендвічі з печива з морозивом – просто ідеальний десерт для літа. Вони будуть ще смачніше, якщо приготувати їх самостійно.

Ми пропонуємо використовувати для начинки морозиво зі збитих вершків і згущеного молока – це дуже простий і вдалий варіант.

Реклама

Морозиво в печиві

Для Раків-веселунів ідеальне морозиво з печивом

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 203 ккал на 100 г

Складові:

  • Вершки 33% – 250 мл
  • Згущене молоко – 75-100 мл
  • Жменя горіхів
  • Печиво – 8-10 шт.

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Вершки збити до загусання, додати до них згущене молоко. Перемішати.
  2. Горіхи підсушити і порубати ножем. Додати до вершкової суміші, перемішати.
  3. У ємність викласти печиво в один шар, додати вершкову суміш і накрити другим шаром печива.
  4. Відправити в морозильну камеру на 4-5 годин.

Корисна порада

Замість горіхів можна додати 2 ч. л. какао-порошку або половину розкришеної плитки шоколаду.

Дивіться відео, як спекти вівсяне печиво без цукру:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом морозива зі смородини і сметани, а також писали, як зробити абрикосовий сорбет з мигдалем і лікером.