Діма Коляденко поділився рецептом улюбленого салату

1 вересня 2020, 13:45
Такий салат-закуску з печінки тріски часто готувала його мама

Ведуча Марія Мельник та шоумен Діма Коляденко / Фото: Скріншот із відео

В ефірі програми "Смачний ексклюзив" на телеканалі "Україна" Діма Коляденко показав, як приготувати салат з печінки тріски під назвою "Захват". Шоумен розповів, що цю страву часто робила його мама.

Покроковий рецепт салату з печінки тріски з відео дивіться нижче.

Реклама

Салат з печінки тріски від Діми Коляденка

Ведуча Марія Мельник та шоумен Діма Коляденко / Фото: Скріншот із відео

Час приготування:

Реклама
  • 5 хвилин

Складові:

  • 1 упаковка печінки тріски
  • 1 варене яйце
  • 1 солоний огірок
  • 200 г твердого сиру
  • Батон – для грінок
  • 1/2 пучка зеленої цибулі
  • Хмелі-сунелі
  • Сіль, перець

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Розімніть печінку тріски, варене яйце, додайте подрібнений солоний огірок і цибулю.
  2. Додайте хмелі-сунелі, сіль і перець. Добре перемішайте.
  3. Батон наріжте, підсушіть на сковороді, в духовці або тостері.
  4. Намажте суміш на грінки і подавайте.

На замітку

Печінка тріски – дуже корисний продукт. У холодних країнах саме вона допомагає людям переносити важкий клімат і підтримує імунітет.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом теплого салату з курячої печінки, а також писали, як зробити швидкий салат із зеленим горошком і фетою.