Зелений чай може сприяти виживанню пацієнтів з множинною мієломою. Ф
Всі ми любимо чай, але є продукти, які не можна з ним вживати. Наприклад, така відома "пара" як чай з цукром не надто корисна. Деякі вчені вважають, що у людини розвивається онкологія в разі вживання чаю і цукру, пише "Ортодокс".
Молоко в чаї знижує кількість природних антиоксидантів, які в ньому є. Ці катехіни борються з онкологією, діабетом. Чай з лимоном корисний тільки в разі, якщо додавати лимон в чай, що простиг, так як вітамін С руйнується при високих температурах.
Про чай з медом окрема історія, так як мед при сорока градусах втрачає свої корисні властивості. А ось при температурі 60 градусів мед перетворюється в канцероген, що викликає рак.