Дієтологи назвали кращий продукт для спалювання жиру

25 березня 2016, 13:29
Найбільший ефект папайя дає, якщо вживається при білково-вуглеводній дієті

Дієтологи назвали корисні властивості папайї. Фото: instagram.com/natasha.haritonova

Папайю назвали "їжею XXI століття" за те, що вона має властивість активно спалювати жир.

При цьому дієтологи підтверджують той факт, що папайю називають супер-фруктом. Вони пояснюють це тим, що в її плодах присутні всі водорозчинні вітаміни, а також речовина, яка активно спалює жири, – папаїн, повідомляєт Телеграф.

Реклама

Папаїн – це рослинний протеолітичний фермент класу гідролаз, за своїм фізіологічною дією схожий на шлунковий сік. Тому плоди папайї користуються великою увагою як дієтичний продукт, що сприяє максимальному травленню.

У той же час дієтологи рекомендують вживати папайю людям, що страждають дефіцитом білка через нездатність організму повністю або частково засвоювати білки.

При цьому наголошується, що папайю потрібно правильно вживати, щоб вона дійсно проявила себе як природний спалювач жиру. Дієтологи рекомендують їсти папайю безпосередньо перед їжею, під час їжі або відразу після неї. Тільки тоді вона встигне вплинути на з'їдені продукти.

Реклама

При цьому найбільший ефект папайя дає, якщо вживається при білково-вуглеводній дієті.