Десерт з дитинства: шоколадна ковбаска з печивом

7 травня 2019, 10:43
Для приготування найкраще підійде печиво зі смаком топленого молока

Шоколадна ковбаска з печивом Фото: depositphotos.com

Рецепт шоколадної ковбаски з печива дуже простий. Горіхи в десерт додавати не обов'язково, можна використовувати тільки печиво.

Шоколадна ковбаска з печивом та горіхами

Реклама

Складові:

  • 400 г печива
  • 200 г вершкового масла
  • 5 ст.л. темного какао-порошку без цукру
  • 200 мл згущеного молока
  • 3-4 ст.л. молока
  • жменя горіхів (волоських або будь-яких інших)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Горіхи підсушити на сковороді і порубати.
  2. Печиво подрібнити в крихту.
  3. Вершкове масло розтопити і остудити до кімнатної температури. Додати какао-порошок, молоко і згущене молоко. Добре перемішати.
  4. Додати подрібнене печиво і рубані горіхи, ще раз перемішати.
  5. Викласти шоколадну масу на харчову плівку і сформувати ковбаску. Загорнути в плівку і поставити на кілька годин в холодильник.
  6. З готової шоколадної ковбаски зняти плівку і розрізати десерт на порційні шматки.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати як приготувати торт з печива з масляним кремом. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом японського чізкейка з сиру з шоколадним печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти горіхове печиво з мигдальними пелюстками.

Дивіться відео, де в Україні знайти якісний шоколад: