Що приготувати на сніданок з авокадо: три незвичайних рецепти

24 липня 2020, 09:01
Рецепти смачних і корисних сніданків з авокадо

Тости з авокадо / Фото: Unsplash

Авокадо – один з наймодніших продуктів. З нього роблять салати, закуски, холодні супи, напої. Цей фрукт навіть додають у десерти – наприклад, дуже популярний шоколадний мус з авокадо.

Ми поділимося рецептами нескладних і смачних сніданків з авокадо, які ви зможете легко повторити на власній кухні.

Реклама

Хумус з авокадо

Хумус з авокадо і нутом

Час приготування:

  • 10 хвилин

Складові:

Реклама
  • Консервований горох-нут, без рідини і промитий – 1 банка
  • Кунжутна паста – 1 ст.л.
  • Авокадо – 2 маленьких стиглих
  • Лимонний сік – 2-3 ст.л (або за смаком)
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Вода бутильована – 3-5 ст.л.
  • Сіль, перець

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Змішати всі інгредієнти в кухонному комбайні, крім води.
  2. Перемолоти до отримання гладенької маси.
  3. Додати воду за смаком і ще раз збити.
  4. Хумус з авокадо можна їсти разом з пітою, кукурудзяними чипсами або крекерами.

Смузі з авокадо від Кортні Кардаш'ян

Смузі з авокадо

Реклама

Час приготування:

  • 1 хвилина

Складові:

  • Нарізана м'якоть авокадо – 1 чашка
  • Органічне кокосове молоко – 1 чашка
  • Мед або фініки – 2 ч.л.

Дивіться відео, як зробити панкейки з авокадо і лососем від Олександра Педана:

Спосіб приготування:

  1. З'єднайте всі інгредієнти в блендері.
  2. Збийте до отримання однорідної маси.
  3. Перелийте в склянку і подавайте.

Тости з авокадо від дієтолога Світлани Фус

Тости з авокадо

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • Хліб цільнозерновий – 4 скибочки
  • Молоко – 180 мл
  • Пармезан тертий або сир дуже твердих сортів – 50 г
  • Фундук – 25 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Масло вершкове – за потребою
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Печериці – жменя
  • Авокадо – 1 шт.
  • Лимон – 0,25 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Кедрові горіхи – за смаком
  • Оливкова олія – 1-2 ст.л.
  • Малина – за смаком

Спосіб приготування:

  1. М'якоть авокадо нарізати скибочками і скропити лимонним соком.
  2. Підсмажити нарізані гриби в нагрітій з оливковою олією сковороді, додавши очищений зубчик часнику для аромату. Злегка посолити і поперчити.
  3. Збити молоко з яйцем. Подрібнити фундук, змішати його з тертим пармезаном, а потім додати в молоко. Посолити, поперчити і перемішати.
  4. Опустити скибочки хліба в молоко, а потім запекти їх на нагрітому з вершковим маслом деку в духовці до рум'яної скоринки.
  5. На підсмажені скибочки хліба викласти авокадо і гриби. Посипати кедровими горішками і малиною. Якщо це сніданок – зробити яйце-пашот.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тости з лососем і авокадо. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом смузі з авокадо і ківі.