Швидкий яблучний штрудель від Даші Малахової

23 жовтня 2018, 15:50
Рецепт смачної осінньої випічки

З листкового тіста і яблук виходить відмінна випічка Фото: pixabay.com

Даша Малахова готує швидкий штрудель з листкового тіста з яблуками і родзинками, який подає разом з кулькою ванільного морозива. Такий десерт ідеальний з чашкою домашнього гарячого шоколаду.

Лінивий яблучний штрудель

Реклама
Слойки з яблуками від Даші Малахової
Фото: dashamalahova.com

Складові:

  • 1 невелика упаковка листкового дріжджового тіста
  • 6 шт. яблук
  • 150 г родзинок
  • 100 г волоських горіхів
  • 1/2 ч. л. меленої кориці
  • вершкове масло
  • цукор
  • цукрова пудра і ванільне морозиво (для подачі)

Рецепт приготування:

  1. Разморозьте листкове тісто. Розріжте тісто на невеликі квадратики і розкладіть на попередньо застелену пергаментом деку.
  2. Помийте і обсушіть яблука. Розріжте кожне яблуко навпіл і видаліть серцевину (ми радимо для краси залишити хвостик). Покладіть по половинці яблук на кожен квадратик тіста.
  3. Подрібніть в кавомолці родзинки, волоські горіхи, цукор і корицю. Ложкою викладіть горіхову суміш в кожне яблуко.
  4. Відправте "штрудель" запікатися в духовку на 30-35 хвилин при температурі 180 С.
  5. Дістаньте готову випічку з духовки, остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте з кулькою ванільного морозива.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом тарт-татена від Даші Малахової.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк за рецептом Даші Малахової: