Швидкий сирний десерт з малиною і медом

20 грудня 2019, 18:16
Рецепт від кондитера Олександра Селезньова

Десерт з малиною і сиром

Сирні десерти люблять як дорослі, так і діти. Сир добре поєднується з будь-якими фруктами, ягодами і мюслі.

Дивіться відео, як приготувати трайфл на Новий рік і Різдво:

Реклама

Відомий кондитер Олександр Селезньов готує корисний сирний десерт з сорбетом з малини, медом і мюслі. Його можна подавати на сніданок або як завершення обіду або вечері.

Читайте також:

Реклама

Сирний десерт "Малинові хмари"

Час приготування:

  • 15 хвилин + час на заморожування

Калорійність:

Реклама
  • 195 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 150 г сиру 9%
  • Мед – за смаком
  • 150 г малини
  • 1/2 ч.л. ванільного цукру
  • Мюслі – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Збити сир з медом до однорідної маси.
  2. Для аромату додати ванільний цукор або ванілін на кінчику ножа.
  3. Відсадити третину готового крему в стакани.
  4. Малиновий сорбет приготувати за допомогою соковижималки. Готове малинове пюре заморозити, викласти сорбет в келихи на крем.
  5. Вирівняти. Ще один шар крему викласти зверху. Поверх крему насипати шар мюслі. Зверху ще трохи крему.
  6. Прикрасити десерт свіжою малиною.

Корисні поради

  • Сир можна взяти будь-якої жирності за смаком;
  • Замість меду можна використовувати цукор;
  • Подавати десерт можна в фужерах або келихах.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати трайфл з малиною і апельсином від Джеймі Олівера.