Швидкий рецепт холодного огіркового супу від Асмік Гаспарян

4 вересня 2018, 10:02
Суп-пюре з огірків – ідеальне рішення для спекотних днів

Асмік Гаспарян Фото: прес-служба

Холодний суп з огірками, м'ятою і льодом – це смачне і низькокалорійне блюдо, яке обов'язково варто спробувати. Пропонуємо вашій увазі рецепт від переможниці шостого сезону "МастерШеф" Асмік Гаспарян.

Холодний суп з огірків від Асмік Гаспарян

Реклама
Огірковий суп з м'ятою
Фото: пресс-служба

Складові: 

  • Огірки – 150 г
  • Вершки – 100 г
  • Лимон – 1 шт.
  • М'ята – 2-3 листочка
  • Цибуля зелена – 10 шт.
  • Лід – 10-15 кубиків

Рецепт приготування: 

  1. Лід збити блендером в крихту.
  2. Додати довільно нарізані огірки і знову збити.
  3. Додати цибулю, свіжовичавлений сік лимона, м'яту, залити вершками, збити і посолити.
  4. При бажанні можна процідити суп через сито.
  5. Перелити суп в тарілки і відразу ж подавати, прикрасивши спіралями з огірка і шматочками редису.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смаженого редису від Асмік Гаспарян. Крім цього, сайт "Сьогодні" розповідав, як приготувати овочеву "пасту" з кабачково-м'ятними кульками за рецептом переможниці МастерШеф 6 сезон.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати бургер з грибами за рецептом Дмитра Горовенка: