Швидкий рецепт домашньої шаурми з ковбасою, сиром і овочами

8 квітня 2020, 18:02
Готуємо апетитну гарячу закуску

Шаурма з ковбасою

Домашня шаурма з ковбасою – це ситний і смачний перекус, який не вимагає занадто багато часу на підготовку.

Для начинки ви можете використовувати варену або копчену ковбасу, головне, щоб вона не була занадто твердою.

Реклама

Шаурма: рецепт з ковбасою

Шаурма з ковбасою

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 189 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 тонких лаваша
  • 2 огірка
  • 200 г моркви по-корейськи
  • 2 помідори
  • 400 г ковбаси
  • 5-6 листків пекінської капусти
  • 150 г сиру
  • Кетчуп, майонез
  • Пучок свіжої зелені

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Ковбасу нарізати невеликими кубиками й обсмажити на сковорідці протягом 10 хвилин. За смаком можна додати приправ.
  2. Помідори нарізати тонкими кружечками. Тонкою соломкою нарізати огірки. Тонко нашаткувати капусту, зелень дрібно посікти. Натерти сир на крупній тертці.
  3. Спочатку на лаваш викласти ковбасу, додати помідори і огірки. Додати капусту, зелень.
  4. Потім викласти шар корейської моркви, сиру, додати майонез і кетчуп. Загнути краї лаваша і згорнути рулетом.
  5. Підігріти шаурму на сковорідці з товстим дном або на притискному грилі.

Як правильно загорнути шаурму

Щоб не випала начинка, краї лаваша потрібно злегка підвернути уздовж довгої сторони, після чого акуратно згорнути в трубочку. Під час цього процесу треба буде злегка придавлювати начинку, щоб вона не вилізла назовні.

Дивіться відео, чому не варто купувати шаурму на вулиці:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як посмажити лаваш з сиром на багатті . "Сьогодні" також розповідали, як зробити рулетики з лаваша з куркою .