Шаурма з ковбасою
Домашня шаурма з ковбасою – це ситний і смачний перекус, який не вимагає занадто багато часу на підготовку.
Для начинки ви можете використовувати варену або копчену ковбасу, головне, щоб вона не була занадто твердою.
Шаурма: рецепт з ковбасою
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 189 ккал на 100 г
Складові:
- 2 тонких лаваша
- 2 огірка
- 200 г моркви по-корейськи
- 2 помідори
- 400 г ковбаси
- 5-6 листків пекінської капусти
- 150 г сиру
- Кетчуп, майонез
- Пучок свіжої зелені
Спосіб приготування:
- Ковбасу нарізати невеликими кубиками й обсмажити на сковорідці протягом 10 хвилин. За смаком можна додати приправ.
- Помідори нарізати тонкими кружечками. Тонкою соломкою нарізати огірки. Тонко нашаткувати капусту, зелень дрібно посікти. Натерти сир на крупній тертці.
- Спочатку на лаваш викласти ковбасу, додати помідори і огірки. Додати капусту, зелень.
- Потім викласти шар корейської моркви, сиру, додати майонез і кетчуп. Загнути краї лаваша і згорнути рулетом.
- Підігріти шаурму на сковорідці з товстим дном або на притискному грилі.
Як правильно загорнути шаурму
Щоб не випала начинка, краї лаваша потрібно злегка підвернути уздовж довгої сторони, після чого акуратно згорнути в трубочку. Під час цього процесу треба буде злегка придавлювати начинку, щоб вона не вилізла назовні.
Дивіться відео, чому не варто купувати шаурму на вулиці:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як посмажити лаваш з сиром на багатті . "Сьогодні" також розповідали, як зробити рулетики з лаваша з куркою .