Брауні з малиною в духовці: рецепт приготування

7 серпня 2020, 09:09
Готуємо американські шоколадні тістечка з ягодами

Брауні з чорного шоколаду з малиною

Брауні – це смачні американські тістечка, які готуються з чорного шоколаду. У тісто часто додають наповнювачі: шматочки шоколаду, горіхи, іриски, а також різні фрукти і ягоди.

Ми розповімо, як приготувати брауні з малиною. Така літня випічка точно буде вам до смаку – насичене шоколадне тісто з приємною кислинкою ягід. Перед подачею тістечка можна посипати просіяним какао-порошком.

Реклама

Брауні в духовці з малиною

Брауні з чорного шоколаду з малиною

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 246 ккал на 100 г

Складові:

  • Масло вершкове – 200 г
  • Шоколад чорний (56% какао і більше) – 200 г
  • Цукор – 200 г
  • Яйця – 3 штуки
  • Борошно – 100 г
  • Какао-порошок – 40 г
  • Малина – 1 склянка

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Форму розміром 20х30 см змастіть маслом і застеліть пергаментним папером.
  2. Розігрійте духовку до 170 °С.
  3. У сотейнику з товстим дном розтопіть вершкове масло, порізане на шматочки, і поламаний на шматки шоколад. Поставте на помірний вогонь і розтопіть, періодично помішуючи.
  4. У глибокій мисці збийте яйця і цукор до пишної білої маси. Влийте шоколадно-масляну суміш, ще раз збийте.
  5. Всипте борошно і какао, перемішайте до однорідності.
  6. Вилийте тісто у форму, розрівняйте. Зверху викладіть малину.
  7. Поставте форму з тістом в розігріту духовку. Випікайте 45-50 хвилин.

Як подавати брауні

Остудіть тістечка, потім поставте їх в холодильник на кілька годин. Перед подачею розріжте на порційні квадрати.

Дивіться відео, як спекти брауні з буряком:

Нагадаємо, раніше ми ділилися швидким рецептом брауні і писали, як приготувати брауні з горіхами від Кріс Дженнер.