Млинці на воді: найкращі рецепти на Масляну

14 лютого 2020, 15:06
Рецепти млинців на Масляну

Млинці на Масляну

Масляна 2020 пройде з 24 лютого по 1 березня. У цьому час прийнято пекти млинці з різними начинками. ми поділився рецептами тонких млинців на воді .

Дивіться відео, як приготувати медові млинці на дріжджах:

Реклама

Читайте також:

Млинці на воді і молоці

Тонкі млинці на воді і молоці

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

  • 200 мл молока
  • 200 г мінеральної води
  • 200-220 г борошна
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. олії
  • 20 г вершкового масла
  • 2 ст. л. цукру
  • 1/4 ч. л. солі

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Тепле молоко додати яйця і добре збити.
  2. Додати 1 ст. ложки цукру і сіль.
  3. Додати борошно і перемішати до однорідного стану.
  4. Додати мінеральну воду і олію.
  5. Добре перемішати тісто.
  6. На розпеченій сковороді випікати тонкі млинці з двох сторін, до рум'яного кольору.
  7. Млинці складати стопкою, змащуючи кожен млинець розтопленим вершковим маслом і присипаючи цукром.

Пісні млинці на воді

Млинці на воді з дірочками

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

  • 1,5 склянки борошна
  • 2 склянки води
  • 50 мл олії
  • 1 ст.л. цукру
  • 1/2 ч.л. соди
  • Трохи оцту або лимонної кислоти
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Розчиніть у воді цукор, сіль, всипте просіяне борошно і лимонну кислоту і ретельно вимісити тісто до однорідного стану, щоб не було грудочок.
  2. Потім додайте соду і олії. Все добре розмішайте.
  3. Розігрійте сковороду, змастіть її один раз перед випічкою олію і випікайте млинці на середньому вогні.

Млинці на мінеральній воді

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

  • 500 мл мінеральної води
  • 1,5-2 склянки борошна
  • 1 ст.л. цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 2 ст.л. олії

Спосіб приготування:

  1. Перемішайте просіяне борошно з сіллю і цукром, додайте мінеральну воду і олію і ретельно перемішайте.
  2. Розігрійте сковороду, влийте в неї зовсім трохи олії, щоб млинці не прилипли до поверхні сковороди, і обсмажуйте їх з двох сторін до готовності.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як святкують Масляну в різних країнах світу . "Сьогодні" також ділилися національними рецептами млинців .