Асмік Гаспарян розповіла про своє ідеальне свято 8 Березня

8 березня 2018, 13:00
Переможниця кулінарного шоу планує провести день з родиною

Асмік Гаспарян Фото: прес-служба

Асмік Гаспарян – відомий кулінар і знавець прянощів. Вона обожнює змішувати різні кольори, текстури й смаки спецій, щоб надавати стравам унікальність. Любов до кулінарії у неї в крові, як і в усіх кавказьких жінок. Асмік називає себе українською вірменкою.

На честь 8 Березня вона розповіла "Сегодня" про свій ідеальний сценарій свята:

Реклама

"Оскільки я багато працюю, хочеться більше проводити часу із сім'єю. Хочеться прокинутися вранці, отримати букет тюльпанів від чоловіка зі словами "сюрприз!" Разом із сім'єю піти обрати мамі подарунок, тарілку для презентації або пательню для м'яса. Приділити максимум уваги синочку, сходити з ним до цирку або на мультик, покататися на велосипедах, подуріти. А ввечері влаштувати романтичну вечерю в затишному ресторанчику", – поділилася Асмік Гаспарян.

Нагадаємо, раніше переможниця МастерШеф розповіла про найдорожчі, екзотичні і корисні спеції. Виявляється, прянощі не тільки впливають на смакові властивості страви, а й здатні зцілювати наш організм.

Асмік Гаспарян також поділилася рецептом приголомшливого бананового торта з тропічним просоченням і меренгою.

Реклама