Актор Ахтем Сейтаблаєв розповів, що може змусити його розплакатися

25 жовтня 2016, 13:00
За словами актора, йому дуже важко дається розлука з дітьми, адже двоє з них залишилися в Криму

Ахтем Сейтаблаєв. Фото: канал «Україна».

У суботньому випуску "Кулінарної академії Олексія Суханова" на каналі "Україна" виконавець головної ролі в серіалі "На лінії життя", актор і режисер Ахтем Сейтаблаєв навчив готувати відомі кримськотатарські страви, а також розповів, що може змусити його розплакатися. Популярний український актор зізнався, що готує дуже рідко. Але на кухні у Олексія Суханова він просто змінився до невпізнання – і м'ясо посмажив, і навіть цілі три види тіста замісив.

Спостерігаючи за тим, з якою холоднокровністю Ахтем Сейтаблаєв нарізає цибулю, телеведучий не міг не запитати, а що ж може довести його до сліз. Виявляється, відомому акторові і режисерові не вдається встояти перед звичайними зворушливими речами. "Нещодавно помітив, що чим старшим стаю, тим частіше став плакати, – зізнався Ахтем Сейтаблаєв. – Довести мене до сліз можуть найпростіші речі: приємна музика, хороші артисти, мелодрама по телевізору, особливо якщо в кадрі діти і це дуже зворушливо зіграно. А потім ловлю себе на думці – як же це я так розплакався ".

Реклама

За словами актора, йому дуже важко дається розлука з дітьми, адже двоє з них залишилися в Криму, а сам він туди їздити не може. "У мене четверо дітей – два сини і дві дочки. На жаль, мені не вдається проводити з ними так багато часу, як би хотілося. Двоє моїх дітей залишилися в Криму, і бачимося ми тільки тоді, коли вони приїжджають до Києва. Але то , що я дуже люблю кожного з них і всіх разом – це правда", – розповів Ахтем Сейтаблаєв .

За привітною традиції кримських татар, гостя завжди зустрічають чашкою гарячого, запашної кави. В "Кулінарній академії Олексія Суханова" на каналі "Україна" Ахтем Сейтаблаєв поділився секретом, як приготувати ідеальну кримськотатарську каву. "Вам знадобиться мідна або керамічна джезві (турецька аналог турки), – почав актор. – Насипте в неї, не шкодуючи, кави дрібного помелу, залийте холодною водою і злегка перемішайте, щоб кава рівномірно розмістилась в джезві. Потім її необхідно поставити в уже гарячу, наповнену піском піч. Як тільки кава почне підніматися, дістаємо джезві з піску і акуратно наливаємо в чашку. Готово!"

Ще більше зіркових одкровень і цікавих рецептів дивіться в програмі "Кулінарна академія Олексія Суханова" щосуботи о 10:00 на каналі "Україна".