У Канаді навчилися вирощувати "шоколадний" перець з кавовим смаком

26 червня 2018, 11:58
Фермери позиціонують його як продукт преміум-класу

"Шоколадний" перець Фото: Johnny's Selected Seeds

У Канаді з'явився унікальний різновид болгарського перцю. Сорт під назвою Chocolate Bell Pepper відрізняється шоколадним кольором і надзвичайною насолодою з кавовими нотками. Його вивели селекціонери компанії Zing! Healthy Foods, яка знаходиться в Онтаріо.

Відомо, що "шоколадний" перець вирощується в теплицях і підноситься як продукт преміум-класу.

Реклама

"Це не те, що ви можете щодня побачити в продуктовому магазині", – прокоментував Джордан Князєв, віце-президент з продажу і маркетингу Zing! Healthy Foods. "Такий перець відрізняється незвичайним смаком і ароматом, а його м'якоть більш хрустка і солодка, ніж у традиційного болгарського перцю".

"Яскравий смак і глибокий колір ідеально підходять для тих авантюрних гурманів, які хочуть здивувати своїх гостей чимось несподіваним", – додав Джордан.

Незважаючи на нестандартні смакові характеристики, вітамінний склад перцю залишився колишнім – в ньому міститься велика кількість вітаміну С і досить рідкісний вітамін Р, завдяки якому засвоюється аскорбінова кислота. Це робить даний сорт відмінним засобом для профілактики серцево-судинних захворювань.

Реклама

Нагадаємо, раніше гострий перець довів американця до напівсмерті. А садівник випадково винайшов найгостріший перець у світі. Ми також повідомляли, що перець чилі вбиває ракові клітини.