Особливо корисне вино. Фото:
Люди , які п'ють три – чотири рази на тиждень , з меншою ймовірністю можуть захворіти на діабет типу 2 , ніж ті , хто ніколи не п'є . Це з'ясували датські дослідники , передаєBBC.
- Читайте також: П'ять правильних продуктів для кращої діяльності мозку
Приблизно через п'ять років учасники дослідження пройшли спостереження , і в цілому у 859 чоловіків і 887 жінок групи розвинувся діабет – або 1 -й , або більш поширений тип 2 .
Дослідники прийшли до висновку , що помірне вживання вина три – чотири рази на тиждень зменшувало ризик розвитку діабету у жінок на 32 % , і на 27 % у чоловіків , в порівнянні з тими , хто вживав алкоголь менше одного разу на тиждень .