Телеведуча Ольга Бузова заради фігури відмовилася від макаронів і майонезу

24 лютого 2016, 15:30
Бузова розповіла, на які жертви йде заради гарної фігури

Ольга Бузова Фото: Instagram

Ольга Бузова зізналася: заради того, щоб бути стрункою, вона відмовилася від обожнюваних гарячих бутербродів, смаженої курки, картоплі фрі, макаронів і майонезу. "У 21 рік, кинувши палити, я почала одужувати і набрала 10 кілограмів, – каже телеведуча. Для мене це була трагедія! Я страшенно комплексувала. І вирішила позбавитися від зайвої ваги за допомогою радикальних дієт. Чого тільки не пробувала: сиділа то на кефірі, то на гречці, то на яблуках. Навіть зважилася на голодування: їла в день тільки маленький шматочок хліба. Триматися в "екстремальному" режимі вдавалося два-три дні, потім я зривалася і "змітала" все підряд, навіть ночами".

Ольга експериментувала близько року, а потім зрозуміла, що короткочасні дієти не працюють. Харчуватися правильно потрібно завжди, не забуваючи при цьому займатися спортом. За допомогою дієтологів вона склала збалансований за кількістю калорій і поживних речовин раціон на 1000 – 1200 калорій в день. І ось вже багато років намагається його дотримуватися. "Мій сніданок – це вівсянка на воді з джемом або омлет з двох яєчних білків, – ділиться телезірка. – Але взагалі саме каша – найкращий сніданок для шлунка, для кольору шкіри. Другий прийом їжі – це м'ясний бульйон або рибний суп. Я обожнюю супи: мінестроне з рисом, щавлевий з картоплею. Третій – це зазвичай салат з овочів. Четвертий – шматок курки, м'яса, риби (лосось, сібас, дорадо). П'ятий – знову салат. Плюс мінімум три літри води в день (мій ранок починається з двох склянок води з половиною чайної ложки меду).