Шпинатові млинці з оселедцем: рецепт холодної закуски від Даші Малахової

19 жовтня 2018, 12:25
У начинку млинців зі шпинатом найчастіше додають філе слабосоленого лосося. Даша Малахова пропонує свій варіант – з оселедцем

Млинці зі шпинату з рибною начинкою. Фото: dashamalahova.com

Страви зі шпинатом не тільки смачні і корисні, але і красиві. Сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Готуємо шпинатові млинці з оселедцем і вершковим сиром.

Млинцеві роли з оселедцем від Даші Малахової 

Реклама

Складові: 

  • 500 мл молока
  • 200 г замороженого шпинату
  • 5 ст. ложок борошна
  • 4 ст. ложки рослинної олії
  • 2 яйця
  • 1 ст. ложка цукру
  • сіль

начинка: 

  • 200 г вершкового сиру
  • 2 філе слабосоленого оселедця
  • 1/2 пучка зеленої цибулі
  • ікра летючої риби


Рецепт приготування:

Реклама
  1. Приготуйте тісто для млинців, з'єднавши молоко, яйця, борошно, сіль і цукор.
  2. Шпинат збийте в блендері і з'єднайте з тістом для млинців. Додайте рослинну олію і випікайте млинчики.
  3. Філе оселедця наріжте смужками, видаліть видимі кісточки.
  4. Змастіть кожен млинець вершковим сиром та ікрою летючої риби. Викладіть філе оселедця, трохи зеленої цибулі і скрутіть рулетиками.
  5. Розріжте і прикрасьте кожен рол чорною і зеленою ікрою летючої риби.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати запечені млинці з сиром під сметанно-апельсиновим соусом. Сайт "Сьогодні" також ділився рецептами панкейков з бананами від Катерини Пєскової. 

Дивіться відео, як приготувати шпинатові млинці за рецептом Олексія Суханова: